Uși Aluminiu Exterior
pentru intrarea casei tale

Căutați uși aluminiu exterior? Ușile noastre de intrare din aluminiu se remarcă prin:

Consultanță GRATUITĂ & preț de producător.

Îți oferim configurații nelimitate de design:

…pentru că producem uși de intrare de peste 30 de ani

Uși aluminiu exterior
două tipuri de deschidere:

Deschidere PIVOTANTĂ
Deschidere CLASICĂ

Uși exterior aluminiu
7 beneficii de care vei ține cont

Ușile de intrare rezidențiale reprezintă o componentă deosebită în cadrul tâmplăriei casei tale. Indiferent că ai ferestre din PVC, LEMN sau ALUMINIU, ușa de intrare este ca o carte de vizită pentru locuința ta. 

Sistem performant de izolare termică

Poți să uiți de apariția condensului și de frig.

Ușile executate de noi izolează termic mai bine chiar și decât cele mai performante sistem de ferestre, fie ele din PVC, Lemn sau Aluminiu.

Grosime panel de 82mm cu un coeficientul de transfer termic de 0,39 W/m2K.

Materiale Ultra rezistente

Este dovedit faptul că profilele din aluminiu sunt cea mai bună soluție pentru uși. Oferă o rezistență mecanică superioară fără costuri suplimentare pentru întreținere. 

La acestea se adaugă feroneria specifică de tip Heavy Duty cu fiabilitate ridicată achiziționată doar de la furnizori de top.

Sisteme Antiefracție

În funcție de nevoile tale, sistemele antiefracție pot fi adaptate până la clasa de siguranță RC3. 

Inchiderea Multi-Punct, cilindrii anti găurire și balamele rezistente sunt recomandate acolo unde se dorește un nivel de protecție ridicat și unde riscul de efracție este mărit.

Design Personalizabil

Design-ul robust este 100% personalizabil după gusturile și necesitățile tale. 

Poți adăuga linii arhitecturale moderene și poți include zone vitrate sau inserții din inox la alegere.

Sisteme de control acces

Ușile de exterior sunt compatibile cu sistemele de control de acces avansate, iar accesul poate fi controlat prin intermediul unui buton de acces, a unui cititor de carduri, RFID, cititor de amprente sau tastatură.

Accesorii personalizabile

Ai la dispoziție nenumarate tipuri de mânere fixe – aparante sau ascunse cu led – sau cu acționare, balamale cilindrice sau aplicate si amortizoare pentru o închidere elegantă.

 Cutiile poștale sau vizoarele pot fi de asemenea o opțiune pentru tine.

Vopsite in camp electrostatic

Lasă-ți imaginația să zboare și alege orice nuanță pentru ușa ta. Poți opta chiar pentru culori diferite la interior față de exterior.

Realizam vopsiri în câmp electrostatic respectând standardele Qualicoat pentru ca tu să te poți bucura de o viață cât mai colorată.

Iar dacă îți dorești imitație de lemn pe ușa ta din aluminiu… nici o problemă: facem asta din 1997.

Cele mai frecvente curiozități
ale clienților noștri

În 30 de ani de experiență, întrebările cu privire la ce facem și cum facem au apărut negreșit. Pentru că vrem să înțelegi încă de la început care sunt cele mai importante aspecte în activitatea noastră, ți-am pregătit aici o listă cu cele mai întâlnite întrebări și răspunsurile la acestea.

Despre noi

Prăvălia de Ferestre este esența experienței pe care am acumulat-o în ultimele trei decenii de când activăm pe piață. Ne dorim să fim mai mult decat un partener de încredere pentru clienți individuali sau comerciali și să livrăm cele mai bune soluții pentru situații particulare.

E „prăvălie” fiindcă ne place abordarea aceasta directă si prietenoasă, comunicarea îndeaproape cu oamenii cu care colaborăm. Îți ascultăm nevoile, îți explicăm alternativele și decidem împreună care e soluția optimă.

Realizăm ferestre, uși, fațade și tâmplărie din aluminiu, precum și o gamă variată de proiecte speciale. Am avut onoarea de a fi primii din zona Moldovei sau chiar la nivel național pentru o mulțime de proiecte ce implică profile de aluminiu: luminatoare, pereți cortină, placări cu Alucobond și nu numai.

Cu noi, totul este posibil. Suntem pregătiți tehnic, iar creativitatea ne ajută să oferim întotdeauna soluții optime pentru nevoile clienților noștri.

Lucrăm cu sistemele de profile de aluminiu de la Exalco, Cortizo, Reynaers, Schuco sau Alumil. Folosim feronerie de calitate furnizată de GU, Schachermayer sau Maco. Producem geam termoizolant cu sticlă Saint Gobain. Adaugăm „magia” noastră și îți oferim soluții optime adaptate proiectului și particularităților acestuia.

În prezent, activitatea noastră se concentrează preponderent asupra zonei Moldovei, datorită implicațiilor logistice ale acesteia. Cu toate acestea, suntem deschiși la colaborări și în alte zone ale țării. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și vom discuta ulterior toate detaliile.

E dificil de estimat un termen atunci când nu avem informații cu privire la complexitatea proiectului. Fiecare lucrare executată este unică, iar asta aduce modificări și la nivel de producție.

Linia de vopsire în câmp electrostatic pe care o deținem reprezintă un avantaj net în asigurarea celor mai mici termene de execuție.

Sunt lucrări unde am livrat și în 5 zile lucrătoare. Pentru o lucrare de mărime medie termenul poate ajunge la 15-20 zile lucrătoare. Dacă includem soluții speciale sau vorbim despre un spațiu mai extins, acest interval se poate modifica.

 

Informații tehnice

Tâmplăria din aluminiu de calitate și executată cu maximă responsabilitate are o durată de viață estimată de peste 50 ani. Este cea mai durabilă soluție pentru închiderile exterioare. E important însă să realizezi că aceasta are aplicabilitate atâta timp cât respecți indicațiile de utilizare și manipulare a tâmplăriei.

Plusul din dreptul durabilitatii vine de la rezistenta aluminiului si a vopsirii acestuia la intemperii si de la coeficientul de dilatare mai mic decat in cazul PVC-ului.

Vom răspunde scurt: lucrând cu noi. 😊

Răspunsul mai detaliat: pentru a selecta varianta optimă e nevoie să îți cunoști foarte bine nevoile – ale tale și ale spațiului pe care îl „îmbraci” cu tâmplărie. De aceea, activitatea noastră pornește de la consultanță tehnică specializată, care ne ajută să identificăm cele mai eficiente propuneri.

Mai apoi, împreună, vom alege acea variantă care îndeplinește toate cerințele tale de calitate, buget și aspect.

Există foarte multe discuții cu privire la acest aspect. În momentul de față, există profile din aluminiu cu barieră termică cu coeficient de izolare termică mai performant decât al profilelor din PVC și care se folosesc cu succes la proiectele de case pasive.

Iar despre condens…. citeste articolul acesta.

Ai nevoie de o soluție PREMIUM pentru intrarea casei tale sau
plănuiești un proiect special?

Află mai multe despre recomandările noastre pentru uși termopan exterior / uși rezidențiale PREMIUM / uși intrare / uși coplanare.

portofoliu

Ne mândrim cu proiectele noastre

Uși de intrare din aluminiu, tâmplărie din aluminiu, închidere terasă cu sticlă, uși termopan exterior, ferestre aluminiu
alături de tine

Alege să colaborezi cu un
producător cu experiență

Suntem pregătiți să realizăm proiecte extrem de diverse, de la tâmplărie clasică la lucrări speciale din termopan aluminiu și nu numai.