Închidere terasă sticlă și balcon cu sticlă glisantă

Închidere terasă/balcon sticlă securizată: sistem glisant/batant ușor de manevrat, protecție la vânt și ploaie, deschideri largi, suprafețe vitrate generoase.

ÎNCHIDERI TERASĂ STICLĂ

De ce închideri terasă din sticlă?

Sistemul nostru de închidere a teraselor cu sticlă, glisant pe 3 sau 5 căi de rulare, îți oferă libertatea de a alege care elemente vor fi deschise sau închise, permițându-ți să configurezi calea de acces în funcție de nevoile tale și asigurând o versatilitate de neegalat a deschiderilor.

5 beneficii ale sistemului de închidere pentru terase cu sticlă securizată

Beneficiile oricărui bun ne atrag atenția prima dată înainte de a face procesul efectiv de achiziție. Vezi mai jos 5 beneficii ale sistemului de închidere cu sticlă pe care le poți avea și de care te poți bucura.

Protecție la vânt și ploaie

Condițiile meteorologice nu vor mai fi o problemă pentru sistemul de închidere a teraselor cu sticlă. Acesta oferă protecția optimă împotriva la astfel de fenomene, inclusiv confortul termic va fi asigurat.

Protecție și vedere panoramică

Cu ajutorul sistemului de închidere cu sticlă te poți bucura de o vedere panoramică indiferent de anotimp și de perioada zilei. Iar gradul de protecție împotriva oricărui potențial pericol va fi diminuat considerabil.

Durată permanentă de funcționare și utilizare a terasei/balconului

Datorită închiderii terasei cu sticlă securizată te vei putea bucura de spațiul acesteia oricând dorești. Disconfortul termic sau precipitațiile nu vor mai fi o problemă care să te rețină de la utilizarea spațiului.

Ușor de curățat

Fiind o suprafață plană și fără prea multe îmbinări, procesul de igienizare se poate face cu ușurință și cu un minim de efort.

Luminozitate pe tot parcursul zilei

Sticla securizată oferă transparență în procent de 90-95%. Deci, permite luminii să pătrundă în interiorul terasei creând astfel un mediu plăcut și relaxant.

pași de colaborare

Cum se fac lucrurile în prăvălie

Pentru a-ți oferi cele mai bune uși de intrare și sisteme de închidere, am stabilit un proces clar de colaborare cu clienții noștri, indiferent de domeniu. Acesta ne oferă garanția că suntem mereu conectați la problemele tale și venim cu cele mai potrivite soluții.

Consultanță

Îți ascultăm nevoile și clarificăm contextul, pentru a descoperi împreună soluția optimă.

Ofertare

În cel mai scurt timp îți facem o propunere tehnico-comercială 100% adaptată proiectului.

Măsurători

Tehnicienii noștri vor determina cu precizie dimensiunile necesare execuției.

Proiectare și execuție

Aici includem munca intensă din fabrică, unde o echipă cu experiență se asigură că totul iese ca la carte.

Montaj profesionist

Echipa noastră de montatori profesioniști se va ocupa de montaj la locația proiectului. Ne asigurăm de funcționalitatea finală a proiectului.

Garanție și post-garanție

Intervenim pentru service, în cazul în care este necesar, în cel mai rapid mod posibil. Îți vom fi alături chiar și după terminarea perioadei de garanție.

Ai nevoie de tâmplărie din aluminiu sau
plănuiești un proiect special?

Suntem iremediabil îndragostiți de aluminiu. Experiența de peste 30 de ani și miile de clienți ne recomandă
caparteneri de încredere în domeniul ferestrelor, ușilor si inchiderilor din aluminiu.

de ce să ne alegi

Prăvălia de Ferestre îți este mai mult
decat un partener

Creativitate tehnică

Cu noi totul este posibil. Suntem alături de tine și îți oferim soluții – tâmplărie din aluminiu sau alte proiecte speciale – pentru a ne asigura că ideile tale prind viață.

Responsabilitate

Cu fiecare lucrare executată, fiecare serviciu prestat sau orice acțiune întreprinsă, ne propunem să îți facem viața mai ușoară și să îți depășim așteptările.

Soluții personalizate

Ne folosim experiența și creativitatea pentru a realiza cele mai bune soluții de tâmplărie din aluminiu, adaptate preferințelor și bugetului tău.

alături de tine

Soluții personalizate pentru ferestre și uși

Hai să creăm împreună tâmplăria perfectă pentru proiectul tău.

portofoliu

Ne mândrim cu proiectele noastre

alături de tine

Soluții personalizate pentru ferestre și uși

Hai să creăm împreună tâmplăria perfectă pentru proiectul tău.

450+ nuanțe și finisaje

Opțiuni de vopsire pentru tâmplărie din aluminiu

Dacă te gândești că aluminiul poate fi restrictiv la nivel de aspect, trebuie să te contrazicem. Prin intermediul vopsirii, acesta poate dobândi o gamă variată de culori și finisaje, pentru proiecte cu adevărat unice. Lucios, structurat sau mat, decorare prin sublicromie, imitație de lemn sau marmură, alegerea e a ta.

În plus, pentru că avem propria linie de vopsire în câmp electrostatic pentru aluminiu, termenele de livrare sunt identice indiferent de culoarea pentru care vei opta.

Pentru profilele cu barieră termică poți opta chiar pentru o anumită culoare la interior și altă culoare la exterior – „bicolor”.

pravaliadeferestre.ro-icons-consultanta
Consultanță

Soluțiile noastre sunt 100% personalizate pentru spațiul și preferințele tale.

Tâmplărie din aluminiu, închidere terasă cu sticlă, uși termopan exterior, ferestre aluminiu
Vopsitorie

Oferim servicii profesionale de curbare aluminiu, decorare nuanțe lemn pe aluminiu pentru proiecte speciale.

pravaliadeferestre.ro-icons-transport
Producție

Producem pentru tine tâmplarie din aluminiu și geam termoizolant în peste 2000mp de hală de producție cu o echipă de peste 30 de specialiști.

Tâmplărie din aluminiu, închidere terasă cu sticlă, uși termopan exterior, ferestre aluminiu
Montaj

Echipele noastre asigură montaje profesionale folosind tehnici și echipamente moderne.

Uși de intrare din aluminiu, tâmplărie din aluminiu, închidere terasă cu sticlă, uși termopan exterior, ferestre aluminiu
alături de tine

Alege să colaborezi cu un
producător cu experiență

Suntem pregătiți să realizăm proiecte extrem de diverse, de la tâmplărie clasică la lucrări speciale din aluminiu și nu numai.