Ferestre Aluminiu PREMIUM
Tâmplărie aluminiu cu geam termopan

Soluții personalizate de uși și ferestre aluminiu Premium pentru casa sau afacerea ta.

Este greu să alegi soluția optimă
pentru ferestrele din aluminiu

Îți punem la dispoziție experiența noastră de 30+ ani în producția  de sisteme PREMIUM de ferestre din aluminiu. Programează o întâlnire gratuită cu un specialist. Lasă un mesaj și te voi contacta în cel mai scurt timp.

Consultanță GRATUITĂ & preț de producător.

Lucian Lixandru,
Consultant Tehnic Vânzări

PRODUSELE NOASTRE

Descoperă profilele Cortizo pentru uși și ferestre din aluminiu

Sisteme cu izolare termică și fonică de înaltă performanță, un design minimalist ce asigură o iluminare optimă, soluții pentru deschideri mari și fațade de ultimă generație… O gamă vastă de opțiuni, validate prin teste riguroase desfășurate la Centrul de Tehnologie CORTIZO și în laboratoare de renume internațional.

design si solutii personalizate pentru ferestrele din aluminiu

Soluții trainice pentru uși și ferestre din aluminiu

Tâmplăria din aluminiu este o soluție elegantă, dar și eficientă pentru proiecte diverse, de la locuințe la spații comerciale. Ușile și ferestrele din aluminiu pot fi utilizate atât la interior, cât și la exterior și oferă o serie de beneficii importante.

Realizăm tâmplărie cu sau fără barieră termică, în configurații ce pot fi adaptate oricărui spațiu. Fie că alegi compartimentări interioare sau închideri exterioare, ori poate uși din aluminiu, ne asigurăm că rezultatul îți va depăși așteptările.

Uși și ferestre din aluminiu,
5 beneficii de care vei ține cont

Fiindcă începem procesul cu etapa de consultanță, ne asigurăm că
tâmplăria realizată corespunde nevoilor tale de utilizare și îți ușurează viața.

Orice culoare cu același termen scurt de livrare

Suntem producători de uși și ferestre din aluminiu iar acest lucru vine cu un avantaj fantastic – putem personaliza pofilele utilizate în producție, în culorile de care ai nevoie în proiect.

Folosim sistemul de culori RAL iar alegerea nuanței potrivite se face în baza mostrarelor disponibile în showroom-ul nostru. Întregul proces de producție este gestionat intern de specialiști cu experiență.

 

Izolare termică ridicată de până la 0,6 W/mp*K

Atât profilele din aluminiu, cât și geamul termoizolant, așa numitul „termopan” asigură o siguranță sporită și o izolare perfectă, atât termică, cât și fonică.

În plus, prin folosirea de feronerie specială RC2 / RC3 și sticle securizată și / sau laminată crește atât gradul de protecție antiefracție cât și siguranța în exploatare.

Rezistență îndelungată – tâmplărie pentru generații

Produsele noastre sunt certificare și testate în timp. În cei 30 de ani de activitate am realizat sute de proiecte și am urmărit atent fiecare lucrare.

Am ales cele mai bune profile de pe piață, am investit în utilaje, am instruit personalul și astfel am reușit să livrăm produse de calitate care reziste în timp și care beneficiază de garanție extinsă.  

Aspect elegant, modern

Un aspect apreciat la tâmplăria din aluminiu este libertatea pe care ți-o oferă. Datorită designului adaptabil și, totodată, clasic, ușile și ferestrele se integrează perfect în orice proiect spărgând bariera dimensională a altor materiale (lemn, PVC).

Versatilitate în proiectare – indiferent de dimensiuni

Putem transforma în realitate orice proiect de tâmplărie de aluminiu. Profilele și sistemele pe care le utilizăm ne ajută să creăm soluții personalizate, cum ar fi: ferestre fixe, batante, cu cercevea ascunsă, oscilo-batante, glisante sau pivotante, uși de acces, uși dublu-batante, usi pivotante, culisante cu ridicare minimaliste, armonice, compartimentări din sticlă și nu numai.

pași de colaborare

Cum se fac lucrurile în prăvălie

Pentru a-ți oferi cele mai bune uși de intrare și sisteme de închidere, am stabilit un proces clar de colaborare cu clienții noștri, indiferent de domeniu. Acesta ne oferă garanția că suntem mereu conectați la problemele tale și venim cu cele mai potrivite soluții.

Consultanță

Îți ascultăm nevoile și clarificăm contextul, pentru a descoperi împreună soluția optimă.

Ofertare

În cel mai scurt timp îți facem o propunere tehnico-comercială 100% adaptată proiectului.

Măsurători

Tehnicienii noștri vor determina cu precizie dimensiunile necesare execuției.

Proiectare și execuție

Aici includem munca intensă din fabrică, unde o echipă cu experiență se asigură că totul iese ca la carte.

Montaj profesionist

Echipa noastră de montatori profesioniști se va ocupa de montaj la locația proiectului. Ne asigurăm de funcționalitatea finală a proiectului.

Garanție și post-garanție

Intervenim pentru service, în cazul în care este necesar, în cel mai rapid mod posibil. Îți vom fi alături chiar și după terminarea perioadei de garanție.

Ai nevoie de o soluție PREMIUM pentru uși și ferestre din aluminiu sau plănuiești un proiect special?

Află mai multe despre recomandările noastre.

portofoliu

Ne mândrim cu proiectele noastre

alături de tine

Alege să colaborezi cu un
producător cu experiență

Suntem pregătiți să realizăm proiecte extrem de diverse, de la tâmplărie clasică la lucrări speciale din termopan aluminiu și nu numai.