You are currently viewing Ușă intrare din aluminiu

Ușă intrare din aluminiu

Aluminiul devine pe zi ce trece unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru uși. Capacitatea sa de a combina stilul și durabilitatea reprezintă un factor cheie pe măsură ce ne dezvoltăm către un mod de viață mai modern și mai ecologic. Aluminiul oferă o rezistență excepțională la intemperii și o izolație termică și fonică superioară. În plus, fiabilitatea sa îl face un material premium pentru o ușă rezidențială de acces.

Combinând toate aceste caracteristici cu o manoperă de înaltă calitate și un stil excepțional, ajungem la un produs perfect, care este atât fiabil, cât și plăcut din punct de vedere estetic, chiar și la zeci de ani de la achiziționare. Cu toate acestea, beneficiile ușilor din aluminiu nu se opresc aici. Mai jos, vom detalia numeroasele aspecte pozitive care apar atunci când montezi o ușă rezidențială din aluminiu.

Avantajele ușilor de acces din aluminiu

Ușile de acces din aluminiu au numeroase avantaje față de ușile din oțel sau din lemn.  Uite aici avantajele cheie ale acestora:

  • stabilitate structurală;
  • izolație acustică și termică remarcabilă;
  • excelentă protecție antiefracție și sisteme de control acces avansate;
  • durată de viață foarte lungă;
  • opțiuni de design aproape nelimitate.
Ușile din aluminiu sunt construite pentru a dura

Aluminiul este unul dintre cele mai durabile materiale metalice de construcție momentan. În primul rând, aluminiul nu ruginește niciodată și nici nu se corodează ușor. Și, spre deosebire de aliajele de oțel, aluminiul își păstrează cea mai mare parte a rezistenței atunci când este supus la temperaturi extreme, oferind ușilor de acces o stabilitate excepțională. La acestea se adaugă feroneria specifică de tip Heavy Duty cu fiabilitate ridicată achiziționată doar de la furnizori de top.

Spre deosebire de ușile din lemn, ușile din aluminiu sunt, de asemenea, imune la atacurile insectelor care atacă lemnul și la daunele cauzate de apă și mucegai în orice condiții meteorologice. Majoritatea ușilor din aluminiu vin cu garanții extinse de până la un deceniu, deoarece își pot menține integritatea structurală și atractivitatea estetică pentru o lungă perioadă de timp. 

Protecție maximă și sisteme de control acces avansate

Aluminiul este mult mai rigid și mai robust decât majoritatea metalelor de fabricație și a materialelor de construcție disponibile în prezent. În comparație cu lemnul și oțelul, de exemplu, aluminiul are un raport rezistență-greutate mult mai mare.

Densitatea scăzută și rezistența specifică ridicată a aluminiului îl fac, de asemenea, ideal pentru construirea de uși de acces ușoare, dar rezistente.

De asemenea ușile rezidențiale din aluminiu de la Prăvălia de ferestre, pot fi adaptate în funcție de nevoile tale, cu sisteme antiefracție până la clasa de siguranță RC3. Închiderea Multi-Punct, cilindrii antigăurire și balamelele rezistente sunt recomandate acolo unde se dorește un nivel de protecție ridicat și unde riscul de efracție este mărit.

Ușile noastre din aluminiu pot fi echipate cu sisteme de control de acces avansate, unde accesul poate fi controlat prin intermediul unui buton, a unui cititor de carduri, RFID, a unui cititor de amprente sau a unei tastaturi.

Izolația termică

Deși principalul criteriu pentru calitatea ușilor de intrare este durabilitatea, stabilitatea structurală și funcționarea ireproșabilă pe o durată lungă de timp, izolarea termică nu este deloc de neglijat.

Grosimea panelului izolator de 81mm având un coeficient de transfer termic de până la 0,39 W/m2K și grosimea poliamidei profilelor din aluminiu de până la 34mm, duc la o izolare termică a ușilor de intrare executate de Prăvălia de Ferestre de nivelul caselor pasive.

Opțiuni nelimitate de design

Ușa  rezidențială de acces din aluminiu este de o importanță cheie pentru designul arhitectural al casei tale. Stilul, culorile și accesoriile sale conferă casei un stil unic. În oferta noastră veți găsi o gamă largă de modele de uși diferite, de la simple și clasice la moderne și extravagante.

usa-intrare

Putem reproiecta orice ușă exterioară din oferta noastră standard în funcție de dorințele clientului, practic fără limitare. Designerii și meșterii noștri pot satisface perfect dorințele tale unice și pot crea intrarea perfectă doar pentru tine, astfel încât să ofere casei tale un aspect incredibil de elegant și contemporan.

La Prăvălia de ferestre poți opta chiar pentru culori diferite la interior față de exterior. De asemenea, realizăm vopsiri în câmp electrostatic respectând standardele Qualicoat pentru ca tu să te poți bucura de o viață cât mai colorată.

De asemenea, putem realiza decorarea aluminiului în nuanțe de lemn folosind tehnologia de sublicromie pe care o deținem încă din 1997. Asta înseamnă că veți putea beneficia de durabilitatea aluminiului și de aspectul natural și cald al fibrei de lemn.

Vă provocăm să visați la o ușă de intrare rezidențială exact așa cum vă doriți. Fără nici o limitare! Just imagine it!

Întreținere ușoară

Ușile din aluminiu, odată instalate, nu necesită retușuri periodice, armare structurală, vopsire sau lustruire. Trebuie doar să curățați praful, să ștergeți și să curățați ușa ocazional sau ori de câte ori este necesar, deoarece nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru rugină sau decolorare.

O ușă rezidențială din aluminiu este o alegere excelentă în ceea ce privește întreținerea, deoarece necesită îngrijire minimă. Este suficient să o curăți de câteva ori pe an cu detergenți speciali pentru suprafețe din aluminiu. Cele mai bune rezultate ce țin de  îngrijirea ușilor pot fi obținute prin utilizarea agenților de curățare originali.

Din multe puncte de vedere, aluminiul este net superior lemnului și oțelului ca material de construcție a ușilor. De la securitate de maximă siguranță și o gamă largă de opțiuni de design, până la construcții ușoare, acesta este un material ce îți poate satisface nevoile.

Ușile rezidențiale din aluminiu sunt ecologice și ușor de transportat. Adăugați toate avantajele prezentate mai sus, la durata lungă de viață și compatibilitatea cu nenumărate tipuri de mânere fixe (aparente sau ascunse cu led) sau cu acționare, balamale cilindrice sau aplicate și amortizoare pentru o închidere elegantă, și în cele din urmă vei fi conștient că alegerea unei uși de acces din aluminiu este decizia perfectă pentru casa ta.

La Prăvălia de Ferestre suntem capabili să oferim o gamă largă de uși de acces din aluminiu, și multe alte accesorii. Putem personaliza ușile în diferite moduri, astfel încât să aducem un plus de valoare casei tale. Ne poți contacta la  📞 0752 011 704.